27.02.2024

Εξυπνο ρολόι.

Εκτός από τον έλεγχο των φώτων και το κλείδωμα των θυρών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι σας για να κάνετε το  σπίτι σας ακόμα πιο άνετο. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να συνδέσετε το έξυπνο ρολόι σας στον θερμοστάτη σας. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση τη θερμοκρασία κάθε δωματίου του σπιτιού, είτε βρίσκεστε στη δουλειά είτε απλά στο σπίτι. Διατηρείτε εύκολα ορισμένα δωμάτια δροσερά ή ζεστά χωρίς να χρειάζεται να βγάλετε το τηλέφωνό σας από την τσέπη σας.

 

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι σας για να παρακολουθείτε εύκολα τις κάμερες ασφαλείας σας ανά πάσα στιγμή.

 

Ένα άλλο πλεονέκτημα της χρήσης του έξυπνου ρολογιού σας για την παρακολούθηση των  συσκευών σας είναι ότι μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στον καρπό σας. Δεν έχετε πάντα τον χρόνο να κοιτάξετε το τηλέφωνο σας όταν είστε απασχολημένοι. Αλλά με το έξυπνο ρολόι σας, μπορείτε να διατηρήσετε τον πλήρη έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας. Για παράδειγμα, η λήψη ειδοποίησης όταν μια πόρτα ξεκλειδώνεται μετά τις 11 μ.μ. ή όταν τα φώτα έχουν μείνει αναμμένα. Μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο έξυπνο ρολόι σας  από συναγερμούς ασφαλείας, έξυπνες κλειδαριές, αισθητήρες κίνησης, θερμοστάτες και άλλα.