03.10.2023

Provision-ISR κάμερες.

Οι  κάμερες του οίκου ProvisionISR  ενσωματώνουν τεχνολογίες ψηφιακής ασφάλειας με την υπογραφή αξιοπιστίας και ποιότητας του παγκόσμιου ηγέτη  λύσεων κυβερνώ-ασφάλειας (Cyber Security)  Check Point.

Σε έναν κόσμο όπου οι απειλές στον κυβερνοχώρο εξελίσσονται διαρκώς, η ασφάλεια των συστημάτων παρακολούθησης από κυβερνώ-επιθέσεις είναι προτεραιότητα. Η συνεργασία της ProvisionISR, με την  ηγέτη στο χώρο της κυβερνώ ασφάλειας, την Check Point Software Technologies Ltd., καλύπτει απόλυτα αυτή την προτεραιότητα.

Μέσω της ενσωμάτωσης των τεχνολογιών κυβερνώ-ασφάλειας Nano Agent της Check Point στα συστήματα της Provision-ISR, ενισχύεται καθολικά η προστασία των συστημάτων παρακολούθησης από  κυβερνώ-επιθέσεις.

Το μοντέλο του οίκου Provision-ISR της σειράς  S-Sight,  απευθύνεται σε επαγγελματικές  εγκαταστάσεις και σε  πελάτες που ζητούν κάμερες υψηλής απόδοσης, με κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας καθώς και το ανώτερο επίπεδο κυβερνώ -ασφάλειας.

Το κύριο  χαρακτηριστικό που διαφοροποιεί τη μονάδα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, είναι όπως αναφέραμε η ενσωματωμένη λειτουργία nano agent που παρέχεται σε συνεργασία με την Check Point. Το επαναστατικό Check Point IoT Protect, μαζί με το Nano Agent, παρέχουν προστασία σε όλες τις συσκευές παρακολούθησης, σε πραγματικό χρόνο καθώς ενσωματώνονται σε επίπεδο λογισμικού. To ιδιαίτερα «ελαφρύ» Check Point IoT Protect βασίζεται στην τεχνολογία αιχμής CFI (ακεραιότητα ροής ελέγχου), και είναι σε θέση να προστατέψει από τις πλέον σύγχρονες απειλές, όπως η προστασία διαφθοράς της μνήμης και η προστασία πειρατείας ροής ελέγχου.

Η λύση που παρέχεται από την Check Point και την Provision-ISR είναι λύση που προσφέρεται για απλούς χρήστες μέχρι και μεγάλους οργανισμούς. Οι απλοί χρήστες επωφελούνται καθώς τους παρέχεται ένα ολοκληρωμένο και ασφαλές σύστημα, ενώ οι μεγάλοι οργανισμοί μπορούν να έχουν μία ολοκληρωμένη λύση ολιστικής ψηφιακής ασφάλειας, είτε πρόκειται για συστήματα που στηρίζονται στο cloud, είτε αφορά ψηφιακές κάμερες, NVR (Network Video Recorders) ή και VMS (Video Management System).

Η υψηλή ασφάλεια που ενσωματώνει δεν επηρεάζει τις υπόλοιπες λειτουργίες των κάμερών και προστατεύει τις  ψηφιακές συσκευές ακόμα και από τις πιο εκλεπτυσμένες απειλές, ενώ προσφέρει υψηλή αποτροπή κακόβουλου λογισμικού (ransomware, bot infections, crypto mining κλτ).