19.12.2023

Ασφάλεια Επιχειρήσεων.

Ένα επαγγελματικό σύστημα ασφαλείας αποτελεί βασική προϋπόθεση για τις επιχειρήσεις.

Για κάθε επαγγελματία η μελέτη και η εγκατάσταση ενός αξιόπιστου συστήματος ασφάλειας, αφενός λειτουργεί αποτρεπτικά σε μικροκλοπές και ληστείες και αφετέρου εξοικονομεί χρόνο και χρήματα εφόσον ακόμα και μια απλή απόπειρα ληστείας μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά.

Συνοψίσαμε και σας παραθέτουμε τους σοβαρότερους λόγους που αποδεικνύουν την αναγκαιότητα εγκατάστασης ενός σύγχρονου συστήματος ασφαλείας στον επαγγελματικό σας χώρο.

  1. Προστασία του επαγγελματικού χώρου.
    Προστατεύστε τον επαγγελματικό σας εξοπλισμό επιλέγοντας την τοποθέτηση ενός συστήματος ασφαλείας, με αυτό το τρόπο προνοείτε για την αποτελεσματική αντιμετώπιση από:
    • Ένοπλη ληστεία.
    • Διάρρηξη κατά την διάρκεια των μη εργάσιμων ημερών και ωρών.
    • Κλοπές τόσο από πελάτες όσο κι από εργαζόμενους, συνεργάτες ή επισκέπτες.
    • Βανδαλισμό.
    • Δυσλειτουργία των διαδικασιών και των κανονισμών της επιχείρησης.
  2. Εξειδικευμένες λύσεις για καταστήματα. Ιδανική λύση είναι να επιλέξετε ένα σύστημα συναγερμού με ανιχνευτές θραύσης το οποίο ενδείκνυται σε καταστήματα με βιτρίνες..
    Ένας συναγερμός επαγγελματικού χώρου με τον κατάλληλο περιφερειακό εξοπλισμό, μπορεί να σας προστατέψει από μία πιθανή φυσική καταστροφή ή τεχνική βλάβη των δικτύων. Με τους κατάλληλους ανιχνευτές κίνησης, μαγνητικών επαφών, αισθητήρες θερμοκρασίας ή ανιχνευτές εξωτερικού χώρου, μπορεί να εντοπιστεί έγκαιρα και να γίνει άμεση ενημέρωση δική σας και των Αρχών για:
    • Πυρκαγιά ή ακόμα και για την χρήση τσιγάρου σε χώρους που το κάπνισμα απαγορεύεται.
    • Επικίνδυνη διαρροή αερίου.
    • Πιθανή διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, υπηρεσία πολύ σημαντική για επιχειρήσεις με θαλάμους ψύξης ή ιατρικό εξοπλισμό, προς άμεση επέμβαση και προστασία των ευπαθών προϊόντων.
  3. Ασφάλεια στο περιβάλλον εργασίας.
    Η τοποθέτηση ενός συστήματος συναγερμού και καμερών παρακολούθησης, προσφέρει ασφαλές περιβάλλον εργασίας το οποίο στατιστικά αποδεδειγμένα επιδρά θετικά στους εργαζομένους και αυξάνει την παραγωγικότητα. Η ασφάλεια είναι ουσιαστικότερη στη περίπτωση που εργάζονται σε νυχτερινές βάρδιες ή έχουν πρόσβαση σε ταμεία και πολύτιμα αντικείμενα.
  4. Ολιστική διαφύλαξη της επιχείρησης.
    Το σύστημα ασφαλείας προστατεύεται διαρκώς ώστε εσείς να μπορείτε να συγκεντρώνεστε στο έργο και τους στόχους της επιχείρησής σας και να μην αναλώνεστε στα μέτρα ασφαλείας, απολαμβάνοντας ένα απαράμιλλο αίσθημα ασφάλειας και προστασίας.
  5. Online ενημέρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο. Σας δίνεται η δυνατότητα να ενημερώνεστε on-line για όλες τις πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του συναγερμού σας λαμβάνοντας στο κινητό σας  ειδοποιήσεις για παραβιάσεις του ωραρίου λειτουργίας με ελέγχους εισόδου χρηστών σε μη εργάσιμες ώρες, καθυστερήσεις όπλισης του συστήματος ασφαλείας ή για οποιαδήποτε άλλη ενέργεια χρειάζεστε.
  6. Κάλυψη και προστασία 365 ημέρες τον χρόνο.
    Με την τοποθέτηση συστήματος ασφαλείας και κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, διασφαλίζετε την επιχείρησή σας ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστοι την κοινωνική σας ζωή ή τις διακοπές σας. Εξασφαλίστε την καλή λειτουργία του εξοπλισμού σας, την ασφάλεια των δεδομένων και την επίβλεψη των πελατών και των συνεργατών σας, αποκτώντας ένα αξιόπιστο, ασφαλές και επαγγελματικό σύστημα . Παρακολουθήστε ζωντανά την επιχείρησή σας από το κινητό σας όπου κι αν βρίσκεστε.

Οι σύμβουλοι ασφαλείας της εταιρίας μας είναι πάντα έτοιμοι και πρόθυμοι να σας δώσουν  οποιεσδήποτε  επιπρόσθετες πληροφορίες ζητήσετε.