17.02.2023

έξυπνα ρολόγια .

Γνωρίζατε ότι τα έξυπνα ρολόγια δεν είναι ένα χρήσιμο εργαλείο μόνο για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων γυμναστικής σας, αλλά και για τον έλεγχο του έξυπνου σπιτιού σας;

Χωρίς να πατήσετε πολλά κουμπιά, μπορείτε εύκολα να ελέγξετε τις έξυπνες συσκευές σας μέσω φωνητικών εντολών όπου κι αν βρίσκεστε.

Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το έξυπνο ρολόι σας για να ελέγξετε τον  φωτισμό σας. Ενεργοποίηση και απενεργοποίηση, μείωση της έντασης ή ακόμα και άναμμά η κλείσιμο των φώτων σας με το απλό άγγιγμα του δακτύλου σας.

Χάρη στη συμβατότητά του με το  έξυπνο ρολόι σας, δεν χρειάζεται να σηκωθείτε, να μετακινηθείτε ή να περπατήσετε μέσα στο σπίτι για να ελέγξετε τον φωτισμό . Ο έλεγχος φωτισμού με δυνατότητα  έξυπνου ρολογιού μπορεί ακόμη και να σας εξοικονομήσει χρήματα, επιτρέποντάς σας να βεβαιωθείτε ότι όλα τα φώτα είναι απενεργοποιημένα όταν δεν είστε στο σπίτι.

Μια άλλη επιλογή είναι ο έλεγχος των ηλεκτρικών κλειδαριών. Αντί να γυρίσετε για να κλειδώσετε την πόρτα όταν φεύγετε, απλώς χτυπήστε το  έξυπνο ρολόι σας καθώς περπατάτε προς το αυτοκίνητο. Το ίδιο και όταν επιστρέφετε με τα χεριά φορτωμένα.