04.08.2023

Εξωτερικός φωτισμός και ψυχαγωγία.

Αν το μόνο που λείπει από τον  κήπο σας είναι κάποια ατμόσφαιρα, εκεί έρχεται ο έξυπνος φωτισμός. Από το να ανάβετε τα φώτα της βεράντας σας όταν περπατάτε έξω μέχρι να δημιουργήσετε τη διάθεση για μια ζεστή καλοκαιρινή βραδιά με την οικογένειά και φίλους. Μην ξεχνάτε ότι τα έξυπνα φώτα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χαιρετήσετε  τους επισκέπτες σας, αλλά και πολύ αποτελεσματικός για να τρομάξετε τους ανεπιθύμητους.

Το σύστημα αυτοματισμών διευκολύνει την εφαρμογή του εξωτερικού φωτισμού και στην καθημερινή σας ρουτίνα. Φροντίζει να επιστρέψετε στο σπίτι σε έναν φωτισμένο δρόμο και μια ήδη φωτισμένη μπροστινή αυλή μόλις ξημερώσει, παρέχοντάς σας ηρεμία, είτε είστε στο σπίτι είτε όχι.

Τα αυτοματοποιημένα φώτα σάς δίνουν μια σειρά από δυνατότητες για να απολαύσετε τον κήπο σας στο έπακρο, καθιστώντας τον πραγματικά το ιδανικό μέρος. Το έξυπνο σπίτι το πηγαίνει ακόμη ένα βήμα παραπέρα με ενσωματωμένα ηχεία, επιτρέποντάς σας να μεταδίδετε την αγαπημένη σας μουσική απευθείας στον κήπο σας.

Ο φωτισμός και η ψυχαγωγία είναι πλήρως ελεγχόμενος και με το smartphone και τον φωνητικό βοηθό σας .