15.02.2022

Vitrea KNX Switches

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών και επικοινωνιών, η Vitrea, μια ισραηλινή εταιρεία, ξεχωρίζει ως πρωτοπόρος ηγέτης στην τεχνολογία οικιακού αυτοματισμού. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές συνεισφέρουν ό,τι καλύτερο και από τους δύο κόσμους για την παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων με ανώτερη λειτουργικότητα.

Το όραμά μας είναι να επιτρέψουμε στους ιδιοκτήτες κατοικιών και επιχειρήσεων να μπορούν να ελέγχουν και να συνδέουν τους εσωτερικούς τους χώρους με κομψό αλλά απλό και προσιτό τρόπο. Για να το πετύχει αυτό, η Vitrea αναπτύσσει όμορφα σχεδιασμένες, καινοτόμες και αξιόπιστες λύσεις για κάθε εσωτερικό χώρο.

Η αξιοπιστία και η σταθερότητα αποτελούν κορυφαία προτεραιότητα για τη Vitrea, γι’ αυτό χρησιμοποιούμε μόνο εξαρτήματα και υλικά κορυφαίας ποιότητας. Τα προϊόντα μας δίνουν έμφαση στη γρήγορη, απλή εγκατάσταση και διαμόρφωση. Όλα τα προϊόντα μας, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα στο Ισραήλ, συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ασφάλειας και ποιότητας. Συνεργαζόμαστε μόνο με τους πιο υπεύθυνους διανομείς και εγκαταστάτες για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας λαμβάνουν υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας.