10.08.2018

Έξυπνο Κτήριο Siemens ΚΝΧ

Ημερομηνία:August 2018
City:Limassol
Type:Building
Systems:All Included

Με περηφάνια ανακοινώνουμε ακόμα ένα Έξυπνο Κτήριο που περιέχει όλη τη σειρά των προϊόντων μας.

Έξυπνο κτήριο

Χρησιμοποιήθηκαν συστήματα αυτοματοποίησης για το φωτισμό και τον έλεγχο κουρτινών. Διαθέσιμες λειτουργίες  για τη δημιουργία ρουτινών και σεναρίων.  Διαθεσιμότητα ελέγχου των συστημάτων μέσο smartphone,tablet ή PC… τοπικά και εξ αποστάσεως.

Συστήματα ασφαλείας: Σύστημα συναγερμού & πυρκαγιάς, CCTV, για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων. Όλα τα συστήματα είναι ελεγχόμενα  μέσω εφαρμογών για τοπική  και εξ αποστάσεως χρήση.

Βιομετρικό σύστημα ελέγχου πρόσβασης: βρίσκεται στην κύρια είσοδο του κτηρίου και επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα. Το λογισμικό του συστήματος διατηρεί αρχεία για το ποιος έχει πρόσβαση στην είσοδο ενώ ταυτόχρονα μια κάμερα CCTV αποθηκεύει ένα στιγμιότυπο κάθε φορά που ενεργοποιείται το βιομετρικό σύστημα.

Σύστημα ψυχαγωγίας για μοναδική εμπειρία. Ένας multi-zone ενισχυτής παρέχει τον εσωτερικό και εξωτερικό ήχο μέσω ηχείων υψηλών προδιαγραφών.

Ειδικές ευχαριστίες

Η Freewaves Ltd και το προσωπικό της επιθυμεί να ευχαριστήσει τον κ. Κύρο Λόντο, που εμπιστεύθηκε την επιχείρησή μας και μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για την ολοκλήρωση  ενός αξιοπρόσεκτου έργου.