Κλειστό Κύκλωμα Παρακολούθησης CCTV

"αποδεικνύεται ότι οι εγκληματίες στοχεύουν κτίρια και εγκαταστάσεις χωρίς συστήματα παρακολούθησης"

Η σημαντικότητα ενός συστήματος παρακολούθησης

Το σύστημα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης (CCTV) χρησιμοποιείται για λόγους ασφάλειας και παρακολούθησης. Είναι ένας ιδιωτικός τρόπος παρακολούθησης του τι συμβαίνει μέσα και γύρω από την ιδιοκτησία σας. Οι κάμερες είναι στρατηγικά τοποθετημένες έτσι ώστε να μπορείτε να παρατηρήσετε και να καταγράψετε γεγονότα από διάφορες περιοχές της ιδιοκτησίας σας.

Γιατί χρειαζόμαστε ένα σύστημα παρακολούθησης;

Κατανοούμε ότι οι πελάτες μας έχουν τις ατομικές τους ανάγκες. Είτε πρόκειται για εμπορικούς χώρους είτε για οικιακή ιδιοκτησία, είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε τις ανάγκες κάθε πελάτη. Ορισμένες απαιτήσεις περιλαμβάνουν, αλλά δεν περιορίζονται σε:

• Παρακολούθηση ταμειακών ταμείων και υπαλλήλων σας

• Να διατηρείτε τους χώρους και τους αγαπημένους σας προστατευμένους ανά πάσα στιγμή

• Διαλογή κίνησης σε μια περιοχή ιδιαίτερα υψηλού κινδύνου

• Αποτροπή κλοπής καταστημάτων

• Παρακολούθηση βανδαλισμού

• Παρακολούθηση ανεπιθύμητων επισκεπτών

Geovision Inc.

Είμαστε υπερήφανοι που εκπροσωπούμε την GeoVision Inc.: κατασκευαστή έξυπνων συστημάτων παρακολούθησης βίντεο που ιδρύθηκε το 1998 στην Ταϊβάν. Για σχεδόν 25 χρόνια έρευνας και ανάπτυξης που συσσωρεύονται σε προϊόντα παρακολούθησης βίντεο, η GeoVision είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ψηφιακής και δικτυακής κάμερας παρακολούθησης. Η GeoVision ειδικεύεται στην έρευνα και ανάπτυξη επαγγελματικών συστημάτων DVR, NVR και καμερών IP. Ένας βραβευμένος κατασκευαστής για κάμερες IP megapixel σειράς GV με ένα ευρύ φάσμα μοντέλων και λειτουργιών από 1,3 megapixel έως 12 megapixel που παρέχουν εξαιρετική ποιότητα βίντεο και ανάλυση βίντεο για επαγγελματίες χρήστες