04.11.2022

Γιατί πρέπει να εγκαταστήσετε ένα σύστημα ασφαλείας στο σπίτι σας.

Το σύστημα ασφαλείας δεν προστατεύει μόνο την οικογένεια και τα υπάρχοντα σας, αλλά παρέχουν προστασία και στα κατοικίδια. Αν ξεσπάσει φωτιά όταν κανείς δεν είναι στο σπίτι, χωρίς σύστημα συναγερμού στο σπίτι  το κατοικίδιο σας θα ήταν καταδικασμένο.

Με εγκαταστημένο σύστημα ασφαλείας σημαίνει ότι οι ιδιοκτήτες δεν χρειάζεται να εξαρτώνται από τους γείτονες για να προσέχουν το σπίτι τους όταν αυτοί λείπουν.

Το σύστημα συναγερμού  εμποδίζει τους εισβολείς να παραμείνουν πολύ χρόνο εάν όντως αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι, καθώς υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να τρομάξουν όταν ηχεί δυνατά ένας συναγερμός.

Η εγκατάσταση συστήματος συναγερμού αυξάνει πραγματικά την αξία του σπιτιού σας όταν πρόκειται να το πουλήσετε. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, διατηρεί επίσης το σπίτι σας προστατευμένο καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας πώλησης, όπου αρκετοί ξένοι θα βρίσκονται μέσα στο σπίτι σας.

Συστήμα συναγερμού που είναι εξοπλισμένο με κάμερες εξωτερικού χώρου επιτρέπει στους ιδιοκτήτες και τις οικογένειές τους να βλέπουν ποιος είναι στην μπροστινή πόρτα χωρίς να την πλησιάσουν. Αυτή η λειτουργία είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για οικογένειες με παιδιά εργαζομένων γονέων που συχνά πρέπει να αφήνουν τα παιδιά  μόνα στο σπίτι.