25.11.2022

Η οθόνη αφής TC5.

Η οθόνη αφής TC5 κερδίζει το KNX  Βραβείο προϊόντος 2022! Ο κομψός σχεδιασμός, η διαισθητική λειτουργία και οι πολλές επιλογές προσαρμογής εντυπωσίασαν ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Αναβαθμίστε το κτίριό σας με τη βραβευμένη μονάδα λειτουργίας !

Κομψή και μοντέρνα σχεδίαση, Τέλειες συνθήκες στα χέρια σας.

Η νέα οθόνη αφής TC5 συνδυάζει κομψό και μοντέρνο σχεδιασμό με διαισθητική λειτουργία και εκτεταμένες επιλογές προσαρμογής σε μια οθόνη αφής 5 ιντσών.

 

Κατασκευασμένη για να ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Ο κομψός συνδυασμός αλουμινίου και γυάλινου πάνελ υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με την εκλεπτυσμένη και λεπτή σχεδίαση καθιστούν τη TC5 το τέλειο ταίρι για κάθε περίπτωση . Αλλά η TC5 έρχεται με κάτι περισσότερο από μια απλή εμφάνιση: ένας ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας και η τεράστια γκάμα εφαρμογών ελέγχου  KNX παρέχουν στους χρήστες ακριβώς τις επιλογές που χρειάζονται για να δημιουργήσουν τις βέλτιστες συνθήκες. Η συσκευή  προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης και χρησιμοποιεί ενσωματωμένους αισθητήρες εγγύτητας για αυτόματη ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της οθόνης και μια γραμμή ένδειξης LED ως φως προσανατολισμού και για ενημέρωση σχετικά με συναγερμούς .

 

Ελέγξτε το δωμάτιό σας με έξυπνο τρόπο.

Οι χρήστες του κτιρίου μπορούν να εμφανίσουν ημερομηνία, ώρα και να διαμορφώσουν προσωπικά χρονοδιαγράμματα. Η ίδια η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη με ταπετσαρίες τοίχου, προφύλαξη οθόνης, εικονίδια και πολλές γλώσσες. Η πρόσβαση στις επιθυμητές λειτουργίες δωματίου παρέχεται σε έως και 15 σελίδες λειτουργιών, οι οποίες μπορούν να διαμορφωθούν μέσω λογισμικού , μετατρέποντας τη TC5 σε μια συσκευή ελέγχου δωματίου όλα σε ένα. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής KNX υποστηρίζει ολοκληρωμένο έλεγχο φωτισμού για εναλλαγή, μείωση φωτισμού, ρυθμιζόμενο λευκό και RGB, καθώς και έλεγχο ηλιακής προστασίας. Ο ενσωματωμένος ελεγκτής NPI της TC5 σάς δίνει τον έλεγχο εφαρμογών ψύξης και θέρμανσης.

 

Κάντε τα κτίριά σας έξυπνα

Η TC5 είναι ο ευκολότερος τρόπος για να μετατρέψετε τα  παθητικά κτίρια σε έξυπνα και προσαρμοστικά. Ο μοντέρνος σχεδιασμός της και ο χωρητικός έγχρωμος πίνακας ελέγχου αφής 5 ιντσών μετατρέπουν τη συσκευή σε ιδανική επιλογή για εμπορικά κτίρια όπως ξενοδοχεία, αίθουσες συνεδριάσεων και γραφεία. Η έξυπνη ιδέα τοποθέτησης και η επιλογή επιλογής ανάμεσα σε πολλές προ ρυθμισμένες λειτουργικές γλώσσες κάνουν τις παγκόσμιες εγκαταστάσεις ευκολότερες από ποτέ.

 

Μείνετε υπό έλεγχο.

Η TC5 καλύπτει εκτεταμένες λειτουργίες φωτισμού και ψύξης/θέρμανσης με την επιλογή δημιουργίας αποκλειστικών χρονοδιαγραμμάτων για την προσαρμογή των λειτουργιών του δωματίου στις ανάγκες των χρηστών. Μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζονται πληροφορίες σχετικά με την ποιότητα του αέρα, τη θερμοκρασία, την τιμή σχετικής υγρασίας καθώς και την κατανάλωση νερού, ηλεκτρικής ενέργειας και αερίου που εμφανίζονται είτε μέσω του πίνακα οργάνων είτε μέσω της μορφής πίνακα εντός της μονάδας ελέγχου για εύκολο χειρισμό. Η συσκευή σάς επιτρέπει να βλέπετε ακόμη και τα πιο μικρά επιβλαβή σωματίδια όπως PM2,5, PM10, CO2 και VOC, παρέχοντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα υγιεινό εσωτερικό κλίμα.

 

Κρατήστε το απλό.

Όσο πιο έξυπνο, τόσο περισσότερες συσκευές; Όχι όταν αποφασίζεις για τη TC5. Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε κάθε λειτουργία δωματίου με μία μόνο συσκευή. Η εγκατάσταση και η θέση σε λειτουργία της συσκευής είναι εύκολη – όπως και η προσαρμογή των ρυθμίσεων. Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες  επιτρέπουν την αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση της οθόνης για εξοικονόμηση ενέργειας. Για να διασφαλιστεί ότι μόνο εξουσιοδοτημένα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις ρυθμίσεις, η λειτουργία της οθόνης μπορεί να κλειδωθεί ή να ξεκλειδωθεί με κωδικό πρόσβασης.