24.02.2023

Η σωστή τεχνολογία για έργα έξυπνων κτιρίων υψηλής ποιότητας.

Στις μέρες μας, η δημιουργία κτιρίων πρέπει να πληροί τις νέες απαιτήσεις που αναμένουν κτίρια υψηλής ποιότητας που είναι επίσης έξυπνα. Επομένως, μόνο η σωστή τεχνολογία θα συμβάλει στη διαμόρφωση έξυπνων κτιρίων με αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών.

Εύκολες στη χρήση ολοκληρωμένες λύσεις, όλες σε ένα εργαλείο.

Μπορεί να ενσωματώσει κάθε εφαρμογή (κλιματιστικά, θέρμανση, φωτοβολταϊκά πάνελ, φωτιστικά κ.λπ.) σε ένα κοινό σύστημα.  Αυτό φέρνει ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και ευκολία χρήσης διαμορφώνοντας ξεχωριστά και κοινά σενάρια με αμφίδρομη σχέση μεταξύ των  προϊόντων .

Ανοιχτό πρότυπο σύστημα, έτοιμο για IoT (διαδίκτυο των πραγμάτων)

Υπάρχουν άφθονες τεχνολογίες. Αλλά το να βεβαιωθείτε ότι όλες οι παλιές και οι νέες τεχνολογίες θα ανταποκριθούν στις προσδοκίες και θα επιβιώσουν στις μελλοντικές αλλαγές της αγοράς είναι μια πρόκληση. Έτσι, οι πρότυπες τεχνολογίες που έχουν εγκριθεί από ανεξάρτητους διεθνείς οργανισμούς θα εγγυώνται τόσο τη δυνατότητα ενσωμάτωσης με οποιεσδήποτε απαιτήσεις της σημερινής αγοράς (είτε είναι IoT) όσο και τεχνολογίες που θα διαρκέσουν για πολλά χρόνια.

Σχεδιασμός με στυλ και υπερσύγχρονο.

Τα κτίρια αντιπροσωπεύουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην κατασκευή και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία αιχμής. Το KNX είναι η μόνη τεχνολογία παγκοσμίως που μπορεί να επιβεβαιώσει ζωντανά ότι ανταποκρίνεται στις προσδοκίες , προσφέροντας λύσεις που είναι οι πιο καινοτόμες όπως το KNX IoT και που εξακολουθούν να λειτουργούν με προϊόντα που κυκλοφόρησαν πριν από τριάντα χρόνια.