21.10.2022

Έξυπνο γραφείο.

Αυξήστε την ικανοποίηση των εργαζομένων, βελτιώστε την παραγωγικότητα και μειώστε τους λογαριασμούς ενέργειας  στο έξυπνο γραφείο.

 

Φωτισμός.

Οι κατάλληλες συνθήκες φωτισμού είναι εξαιρετικά σημαντικές για κάθε χώρο εργασίας. Το έξυπνο γραφείο ελέγχει τα φώτα βάσει των δεδομένων που λαμβάνονται από αισθητήρες εσωτερικού και εξωτερικού φωτισμού. Σε συνδυασμό με τα φωτιστικά αυτή η λειτουργία επιτρέπει τον συνεχή φωτισμό στο έξυπνο γραφείο σας, ανεξάρτητα από τον καιρό και την ώρα της ημέρας.

Το έξυπνο γραφείο ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τα φώτα στους διαδρόμους και τις τουαλέτες αυτόματα σύμφωνα με την ανίχνευση κίνησης. Αυτό σημαίνει ότι οι ενδεικτικές λυχνίες ανάβουν μόνο όταν χρειάζεται.

 

Ασφάλεια

Μερικές φορές ο τελευταίος που βγαίνει από το γραφείο απλά ξεχνάει να ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Ειδικά, αν αυτό το άτομο είναι κουρασμένο από το να εργάζεται πολλές ώρες. Το έξυπνο γραφείο θα διασφαλίσει ότι θα προστατεύεται με την ενεργοποίηση του συναγερμού σύμφωνα με το προκαθορισμένο πρόγραμμα. Όχι μόνο αυτό, το έξυπνο γραφείο θα διασφαλίσει επίσης ότι όλα τα φώτα είναι απενεργοποιημένα και η θέρμανση/ψύξη θα μειωθεί. Η αποδοτική χρήση της θέρμανσης και ψύξης θα συμβάλει στη μείωση των λογαριασμών ενέργειας.

Οι εξουσιοδοτημένοι χρήστες μπορούν να ελέγξουν κάμερες στις κινητές τους συσκευές για να δουν τι συμβαίνει στο γραφείο ή γύρω από το γραφείο ανά πάσα στιγμή.

 

Θέρμανση & Ψύξη.

Ακόμη και κατά τη διάρκεια των κρύων χειμωνιάτικων ημερών οι εργαζόμενοι πρέπει να είναι ζεστοί, αλλά δροσεροί κατά τη διάρκεια σοβαρών καυσώνων. Το  έξυπνο γραφείο θα ρυθμίζει αυτόματα τη θερμοκρασία  βάσει της τρέχουσας εσωτερικής και εξωτερικής θερμοκρασίας. Με αυτό τον τρόπο ο χώρος εργασίας θα είναι πάντα άνετος και οι συνθήκες εργασίας θα είναι βέλτιστες.

Κατά τη διάρκεια των μη εργάσιμων περιόδων (Σαββατοκύριακα, νύχτες), το   έξυπνο γραφείο μετατρέπει αυτόματα τη θέρμανση και ψύξη σε λειτουργία οικονομίας.

 

 

Αυτοματοποίηση αίθουσας συνεδριάσεων.

Πάρτε το iPhone σας, πατήστε το πλήκτρο «Παρουσίαση» στην εφαρμογή  έξυπνο γραφείο αι ξεκινήστε.  Τα φώτα σκιάζουν καθώς οι αποχρώσεις και η οθόνη προβολής κατεβαίνουν, ο προβολέας ενεργοποιείτε και χειρίζεστε τις διαφάνειες παρουσίασης με το τηλέφωνό σας.