11.12.2020

Siemens KNX έργο!

Η εταιρεία μας ανακοινώνει την ολοκλήρωση ενός έξυπνου έργου Siemens KNX.
Το Wok N Roll είναι ένα πολύ γνωστό εστιατόριο και βρίσκεται στη Λεμεσό. Η ικανότητά τους να προσφέρουν ποιοτική ασιατική κουζίνα που είναι φρέσκια, υγιεινή και θρεπτική, το καθιστά ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.
Στο έργο αυτό χρησιμοποιήθηκαν συστήματα αυτοματισμού KNX για τον έλεγχο φωτισμού, λωρίδων LED και τον έλεγχο κουρτινών. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμες δυνατότητες για τη δημιουργία ρουτίνων και σεναρίων με τη χρήση οθόνης αφής.
Ο ιδιοκτήτης, κ. Μαρίνος Τσιώρβας, ζήτησε μια εύκολη διαδικασία για το προσωπικό του αλλά και για τον ίδιο, ούτος ώστε να μπορεί να αλλάζει την ατμόσφαιρα φωτισμού πατώντας ένα κουμπί. Για να επιτευχθεί αυτό, εγκαταστήσαμε μια οθόνη αφής κοντά στο χώρο υποδοχής που περιέχει διάφορους συνδυασμούς σεναρίων φωτισμού και λωρίδων LED.
Κάνοντας αυτό, εκπληρώσαμε το αίτημα του πελάτη μας, και τώρα ο κ. Μαρίνος και το προσωπικό του είναι στην ευχάριστη θέση να μπορούν να προσφέρουν αυτό το θέαμα στους πελάτες τους, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα ενώ απολαμβάνουν το θαυμάσιο γεύμα τους.
Η Freewaves Ltd και το προσωπικό της θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κ. Μαρίνο Τσιώρβα, που μας εμπιστεύτηκε και μας έδωσε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας και να καταλήξει όλο αυτό σε ένα αξιοσημείωτο αποτέλεσμα.