01.11.2021

SATEL GRADE 3.

Μια από τις κορυφαίες προτάσεις της Satel στην κατηγορία των ανιχνευτών κίνησης αποτελεί σίγουρα η νέα σειρά Slim Line που αποτελείται από μοντέλα διπλής τεχνολογίας, παθητικών υπέρυθρων και μικροκυμάτων.

Κάθε ανιχνευτής της συγκεκριμένης σειράς διακρίνεται εξωτερικά για τη σύγχρονη σχεδίαση αλλά και την πολύ υψηλής ποιότητας κατασκευή, που γίνεται εξ αρχής στο εργοστάσιο της Satel.

Σε ότι αφορά τα κύρια χαρακτηριστικά των ανιχνευτών κίνησης θα πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι πιστοποιημένα με GRADE 3 και ενσωματώνουν φακό Fresnel ρυθμιζόμενο.

Η πολυετής εμπειρία στην παραγωγή ανιχνευτών κίνησης και η χρήση των τελευταίων τεχνολογιών κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη προηγμένου αλγόριθμου νέας γενιάς. Με βάση αυτόν οι ανιχνευτές  εξασφαλίζουν αξιόπιστη ανίχνευση εισβολέων σε ολόκληρη την εποπτευόμενη περιοχή, χωρίς να ενεργοποιούνται ανεπιθύμητοι συναγερμοί.  Προσαρμόζουν δυναμικά τον αλγόριθμο ανίχνευσης κίνησης στις αλλαγές στη θερμοκρασία περιβάλλοντος, οπότε αυτές οι αλλαγές δεν επηρεάζουν τη λειτουργία των ανιχνευτών.