09.09.2022

Provision-ISR’s Rainbow cameras.

Οι κάμερες Rainbow της Provision-ISR είναι εξοπλισμένες με τεχνολογία CNV (έγχρωμη νυχτερινή όραση) και επιστρέφουν έντονα και ανώτερης ποιότητας χρώματα ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού, παρέχοντας οπτικές λεπτομέρειες που συμβάλλουν σημαντικά στην αναγνώριση ατόμων ή αντικειμένων.

Διαθέσιμες στις εκδόσεις Dome και bullet οι κάμερες είναι εξοπλισμένες με ενσωματωμένη πηγή θερμού φωτός LED και αισθητήρες τελευταίας τεχνολογίας, οι οποίες είναι πιο ευαίσθητες στο φως από αυτά της παραδοσιακής τεχνολογίας υπέρυθρων (ασπρόμαυρης αναπαραγωγής).

Εγκλήματα όπως κλοπές, παραβιάσεις, επιθέσεις, ληστείες ή βανδαλισμοί είναι γνωστό ότι είναι πιο πιθανό να συμβούν τη νύχτα. Οι κάμερες Rainbow  μπορούν να παρέχουν στις αρχές σημαντικές πληροφορίες, όπως τα ρούχα των ανθρώπων ή το χρώμα του αυτοκινήτου.

Οι κάμερες Rainbow  είναι εξοπλισμένες με το πιο πολυσυζητημένο τεχνίτης νοημοσύνης χαρακτηριστικό:  Video Analytics. Χάρη σε προηγμένους αλγόριθμους τεχνητής νοημοσύνης, οι κάμερες εντοπίζουν και διακρίνουν με ακρίβεια ανθρώπους, δίτροχα και τετράτροχα οχήματα.