09.11.2021

PERFECTA!

Οι πίνακες της σειράς PERFECTA επιτρέπουν τη δημιουργία ενός ενσύρματου, ασύρματου ή υβριδικού συστήματος συναγερμού. Ταυτόχρονα η  SATEL, έχοντας συνδέσει το όνομα της όλα αυτά τα χρόνια με τον οικιακό αυτοματισμό, εμπλούτισε τους πίνακες PERFECTA με πολλές και χρήσιμες δυνατότητες αυτοματισμού, δημιουργώντας περίσσιες  ευκολίες. Ενδεικτικά και ανάλογα με την έκδοση, ο πίνακας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 32 ζώνες  και μεγάλη ποικιλία ενσύρματων,  ασύρματων ανιχνευτών, εσωτερικής και εξωτερικής τοποθέτησης, καθώς και τα απολύτως ασύρματα πληκτρολόγια της σειράς, που αποτελούν μία ολοκληρωμένη πρόταση .
Ο πίνακας PERFECTA παρέχει υψηλή ασφάλεια και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ΕΝ50131  επιπέδου ασφαλείας, καθώς επίσης και τα περιφερειακά του. Οι έξοδοι μπορούν να πάρουν  διαφορετικούς τύπους ρύθμισης, να ελέγχονται από τον ίδιο τον πίνακα καθώς και από τον τελικό χρήστη, μέσω εφαρμογής (ΑΡΡ, για android & iPhone), μέσω πληκτρολογίου ή τηλεχειριστηρίου.

Ο πίνακας έχει ενσωματωμένο GPRSGSM με διπλή κάρτα SIM για χρήση σύνδεσης σε Κέντρο Λήψης Σημάτων , ή μπορεί να επικοινωνήσει απ’ ευθείας με τον τελικό χρήστη μέσω της διαθέσιμης εφαρμογής Perfecta CONTROL, που διατίθεται δωρεάν και χωρίς πάγιο έξοδο λειτουργίας. Ο τελικός χρήστης μπορεί να λαμβάνει ενημερώσεις  για την κατάσταση του συστήματος του και να επεμβαίνει δυναμικά στη διαχείριση του .