11.04.2023

Θέρμανση, έλεγχος κλιματισμού και εξαερισμού.

Ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες, διατηρήστε το κατάλληλο κλίμα στο σπίτι σας. Ακριβώς όπως σας αρέσει. Το σύστημα θα φροντίσει για την άνετη ρύθμιση της θερμοκρασίας και την ποιότητα του αέρα. Ταυτόχρονα, θα βελτιστοποιήσει την κατανάλωση ενέργειας ανάλογα με τις προτιμήσεις των μελών του νοικοκυριού κατά την διάρκεια της ημέρας. Θα σας βοηθήσει επίσης να διατηρήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ακόμη και κατά τη διάρκεια της απουσίας σας.

Αυτόματη διαχείριση θερμοκρασίας.

Διατηρήστε την άνεση στο σπίτι ανεξάρτητα από τις εξωτερικές συνθήκες. Χάρη στην ενσωμάτωση της θέρμανσης με αισθητήρες θερμοκρασίας  θα διατηρήσετε τη σωστή θερμοκρασία σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Επιπλέον, οι αισθητήρες θα αντιδράσουν στο άνοιγμα των παραθύρων με μείωση της θερμοκρασίας για εξοικονόμηση ενέργειας.

Το σπίτι είναι έτοιμο για την επιστροφή σας.

Ελέγξτε τη θέρμανση, τον εξαερισμό και τον κλιματισμό όπου κι αν βρίσκεστε. Ελέγξτε τις συνθήκες στο σπίτι όταν δεν είστε κοντά και αλλάξτε τη θερμοκρασία από απόσταση ή προετοιμάστε το σπίτι σας για την επιστροφή σας. Έξυπνο σπίτι – σημαίνει επίσης πρόσβαση στην εφαρμογή για κινητά μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone. Έξυπνο σπίτι πάντα στο χέρι σας.