21.09.2021

Ελέγξτε το σύστημα συναγερμού σας από οποιαδήποτε τοποθεσία του κόσμου.

Προκειμένου οι χρήστες των συναγερμών  της SATEL να έχουν τη δυνατότητα διαχείρισης των μονάδων τους απομακρυσμένα μέσω κινητού τηλεφώνου, η κατασκευάστρια εταιρία έχει αναπτύξει και διαθέτει δωρεάν αντίστοιχο αριθμό εφαρμογών οι οποίες είναι συμβατές με Apple, Android και Windows κινητά τηλέφωνα, χωρίς κρυφές χρεώσεις ή συνδρομές. Προσφέρουν μια σειρά από βασικά χαρακτηριστικά που αναμένουμε από ένα app για συναγερμούς αλλά και εξτρά δυνατότητες. Συγκεκριμένα υποστηρίζουν όπλιση-αφόπλιση  καθώς και έλεγχο της κατάστασης όλων των ζωνών,  όπως επίσης και δυνατότητα ρύθμισης για παράκαμψη ζωνών.

Αξίζει φυσικά να αναφέρουμε ότι υποστηρίζουν και άλλες λειτουργίες και ενεργοποιήσεις αυτοματισμού για τον έλεγχο κλιματισμού, φώτων, θυρών κτλ. όπως επίσης και διασύνδεση με κάμερες  για καλύτερη επίβλεψη του χώρου και οπτική επιβεβαίωση συμβάντων. Σε περίπτωση ανίχνευσης κάποιου περιστατικού οι εφαρμογές ενημερώνουν σε πραγματικό χρόνο τον χρήστη (αλλά και τον εγκαταστάτη εφόσον υπάρχει αυτή ως επιλογή) με push notification σύμφωνα πάντα με τις προεπιλογές που έχουν καθοριστεί.

Όλες οι ρυθμίσεις και οι παραμετροποιήσεις των εφαρμογών γίνονται πολύ εύκολα, όπως επίσης και ο προγραμματισμός, σύμφωνα και με τις επιθυμίες του εκάστοτε χρήστη, ενώ αξίζει να τονίσουμε το υψηλό επίπεδο ασφάλειας με κρυπτογραφημένη επικοινωνία.