27.05.2022

Η επιλογή μιας τεχνολογίας έτοιμης προς το μέλλον είναι σημαντική όταν χτίζετε το σπίτι των ονείρων σας.

Όταν χτίζετε το σπίτι των ονείρων σας και θέλετε μια ασφαλή  λύση αναζητήστε τις συσκευές και  τεχνολογίες που υπάρχουν εδώ και καιρό. Ειδικά η ενσύρματη εγκατάσταση είναι πιο σταθερή και ασφαλής σε σχέση με την ασύρματη.

Επιπλέον, επιλέξτε  ένα ανοιχτό σύστημα. Ένα ανοιχτό σύστημα σάς δίνει την ευελιξία να επιλέξετε από μια σειρά συστημάτων υλικού και λογισμικού. Δεν θα περιοριστείτε σε μια συγκεκριμένη μάρκα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ επωνυμιών εάν κάτι πάει στραβά με την αρχική σας επιλογή. Μια τεχνολογία ανοιχτού κώδικα είναι η καλύτερη εγγύηση για μια μακροπρόθεσμη επένδυση.

Το πιο γνωστό και διαδεδομένο παράδειγμα τέτοιας ανοιχτής τεχνολογίας είναι το KNX. Το KNX υπάρχει εδώ και περισσότερα από 30 χρόνια και η εταιρεία δεν παράγει συσκευές από μόνη της. Εστιάζει στην ανάπτυξη μιας σταθερής και ασφαλούς τεχνολογίας έξυπνου κτιρίου. Βασίζονται στην τεράστια κοινότητα των κατασκευαστών τους για την ανάπτυξη συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά μόνο μετά από αυστηρή διαδικασία πιστοποίησης.

Είμαστε περήφανοι που ένα από τα έργα της εταιρείας μας φιλοξενείτε στον κεντρικό ιστότοπο της KNX ως ένα καινοτόμο έργο.