25.04.2023

Tα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας KNX.

Το KNX αναδιαμορφώνει το μέλλον του αυτοματισμού κτιρίων. Το ανοιχτό παγκόσμιο πρότυπο μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για τον έλεγχο και την αυτοματοποίηση του κτιρίου σας. Αβίαστη και ενεργειακά αποδοτική.

Αυξημένη ευελιξία.

Το κτήριο σας δεν αλλάζει, αλλά οι ανάγκες  σας αλλάζουν. Το KNX είναι ένα ανοιχτό και ευέλικτο σύστημα, ώστε οι ρυθμίσεις ενσωμάτωσής σας να μπορούν να επεκταθούν και να ενημερωθούν ανά πάσα στιγμή.

Ένα ασφαλές σύστημα για όλους.

Το KNX θα κρατήσει το κτίριό σας και τους ανθρώπους του ασφαλείς. Ανιχνευτές καπνού, σύστημα συναγερμού, αισθητήρες κίνησης που ανιχνεύουν ύποπτες κινήσεις μπορούν όλα να ενσωματωθούν για να προστατεύσουν το κτήριο σας από βλάβη.

Ενεργειακής απόδοσης.

Με την αυτοματοποίηση του κτιρίου σας θα μειώσετε σημαντικά το κόστος συντήρησής. Το KNX καθιστά δυνατή τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας για φωτισμό, σκίαση, θέρμανση, εξαερισμό και κλιματισμό στο ίδιο επίπεδο άνεσης.

Υψηλό επίπεδο άνεσης.

Με λίγα μόνο κλικ δημιουργείτε τη ρύθμιση που χρειάζεστε. Σενάρια για να κλείσετε αυτόματα τα στόρια σας ή να ρυθμίσετε τα φώτα και τη θερμοκρασία ανάλογα με τον καιρό για παράδειγμα. Η τεχνολογία KNX ακολουθεί τον ρυθμό σας και όχι το αντίστροφο.